pridobivanje donatorskih sredstev in trženje

Kaj vam ponujamo?

Z našimi projektnimi in komunikacijskimi strokovnjaki vam pomagamo v vseh fazah izvedbe pridobivanja novih donatorskih sredstev, skupaj z vami analiziramo trg, zasnujemo načrt pristopa, oblikujemo prošnje za donatorstvo oziroma trženjske ponudbe, lahko vam pripravimo trženjska besedila ali upravljamo z bazami podatkov.

 

Uspešne fundraising kampanje so plod dobrega načrtovanja in trdega dela. Pomagamo vam pripraviti in izvesti prepričljivo, odmevno kampanjo, ki bo vam bo prinesla nova finančna sredstva. Svetovanje obsega tako samo pripravo na kampanjo (zasnovo zgodbe in ključnih sporočil, identifikacijo možnih donatorjev ter njihovo analizo ter izbiro najboljših pristopov za vsakega od njih) kot tudi oblikovanje načrta za njeno izvedbo ter spremljanje in pomoč na vsakem koraku.

Dober fundraising načrt je ključen za uspeh celotne fundraising kampanje. Z našimi izkušenimi svetovalci vam lahko pomagamo pri določitvi realnega cilja in korakov, kako cilj doseči.

Organizacija lahko pošlje 1000 prošenj za donacijo, a če ta niso poslana na prave naslove, ne bo pravega učinka. Pomagamo vam pri izbiri pravih donatorjev za vaš namen ter pri analizi potencialnih donatorjev (sistem odločanja, področja, ki jih pokrivajo, ciljne skupine, geografska pokritost, strateške usmeritve …).

Pomagamo vam pri razvoju trženjske strategije vaše organizacije, ki zajema tako identifikacijo storitev in produktov, ki bi bili zanimivi za trg, kot tudi načine, kako se vanj vključiti in kje iskati svoje priložnosti.

Z našo ekipa svetovalcev vam lahko pomagamo pri pripravi učinkovitih gradiv, ki bodo prilagojena posamezni ciljni skupini in bodo vaši organizaciji prinesla dodatna sredstva.

Kako poteka svetovanje?

Osebno: po dogovoru v prostorih na Povšetovi ulici 37, 1000 Ljubljana. Za osebno svetovanje pišite na emilija.kastelic@cnvos.si ali pokličite na 01 542 14 22, kontaktna oseba je Emilija Kastelic.
Po elektronski pošti: emilija.kastelic@cnvos.si
Po telefonu: 01 542 14 22
 

Cenik

Kratki nasveti: Brezplačno za člane CNVOS *
Svetovalna ura: Za nevladne organizacije: 40 EUR **
Za druge pravne osebe: 55 EUR **
* Brezplačno svetovanje naši strokovnjaki nudijo samo nevladnim organizacijam, ki so članice CNVOS, in sicer po telefonu ali po elektronski pošti. Brezplačno svetovanje zajema krajše nasvete, ki ne zajemajo preučevanja ali priprave projektne dokumentacije. Več o brezplačnem članstvu in njegovih prednostih si lahko preberete tukaj. Brezplačno svetovanje CNVOS zagotavlja iz lastnih sredstev..
** Cena ne vključuje DDV