Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski paralimpijski komite (Zveza ŠIS-SPK) bo v obdobju 2023-2028 vodila projekt Aktivno inkluzivno – Socialna vključenost invalidov na področju športa v obdobju 2023 – 2028.

Projekt je namenjen vzpostavitvi mreže strokovnjakov, centrov, organizacij in vadbenih površin za izvajanje programov športa invalidov. Tekom projekta se bo razvil novi celoviti ABC program športa invalidov, izvedli se bodo vadbeni programi v vseh statističnih regijah po Sloveniji in izvedli se bodo tudi panožni vadbeni programi za invalide.

V okviru projekta so objavili razpis za vodjo projekta. Zaposlitev za določen čas (predvidoma 60 mesecev) za 80 % polnega delovnega časa oz. 32 ur tedensko.

Vodja projekta bo moral/a spremljati finančni in vsebinski načrt projekta, pripravljati obdobna in končna poročila projekta, sodelovati pri načrtovanju delovnih planov in poročil organizacije Zveza ŠIS-SPK, sodelovati s konzorcijskim partnerjem OKS-ZŠZ, skrbniki pogodbe na Ministrstvu za gospodarstvo, turizem in šport, organom upravljanja kohezijskih sredstev Republike Slovenije in drugimi vladnimi in nevladnimi organizacijami.

Več informacij o delovnem mestu ter o pogojih in načinu prijave najdete na zsis.si. Prijave sprejemajo do 9. aprila 2024.