Inštitut Olos v obdobju od marca do maja organizira tri delavnice, na katerih bodo udeleženci spoznavali tri metode za plodovito sodelovanje timov in skupin: svetovna kavarna, odprti prostor ter proaktivna kavarna.

Kot so zapisali v vabilu na spletni strani, boste z udeležbo »presegli sodelovanje v skupinah, v katerih delujete in uvedli dokaj preproste, toda zelo domišljene metode, s katerimi boste v skupini dosegli boljše rezultate, ki bodo vidni takoj, dolgoročno pa bodo v vaše organizacije vnesle prožnost, ustvarjalnost in večjo učinkovitost.«

Delavnice bodo potekale  v naslednjih terminih (od 9:00 - 15:30 ure):

  • svetovna kavarna (12. marec 2024)
  • odprti prostor (9. april 2024)
  • proaktivna kavarna (8. maj 2024)

Lokacija: Središče Vitalis, Hladilniška pot 28, 1000 Ljubljana

Vse tri metode ponujajo preprosto strukturo, ki pomaga vključiti majhne ali velike skupine v pogovore, ki vodijo k rezultatom. Pogovori potekajo v manjših krogih, ki skupaj pletejo kolektivni razmislek o določeno temi.

Delavnice, ki jih bosta izvedli Dragana Prijanovič in Natalija Vrhunc, so namenjene vsem, ki si želite  izboljšati delovanje svoje organizacije ali tima, kot tudi zunanjim svetovalcem, trenerjem in facilitatorjem za učinkovito vodenje skupinskih procesov v okviru svojega dela.

Več informacij in prijavnico najdete na spletni strani Inštituta Olos. Za udeležbo se predvideva kotizacija - v kolikor vas zanimajo vse tri delavnice, pri prijavi do 7. marca nudijo 15% popusta pri kotizaciji.