V majhno in napredno ekipo Policy Lab, pripravljeno na nove izzive in željno raziskovanja novih iniciativ, vabijo sodelavko ali sodelavca z vsaj dveletnimi raziskovalnimi izkušnjami in končano univerzitetno izobrazbo.

Ključne naloge novega sodelavca oz. sodelavke bodo: ● Sodelovanje pri načrtovanju in izvedbi raziskovalnih aktivnosti ter pri zasnovi raziskave o analizi zelenega prehoda v Evropi s sodelavci. ● Samostojna priprava in pisanje študij primerov (case studies) zelenega prehoda v Evropi za razumevanje povezav politik in družbenih učinkov. ● Sinteza rezultatov študij primerov in pisanje razprav, poročil in publikacij za strokovno in nestrokovno javnost o zelenem prehodu v Evropi. ● Predstavitev raziskav na (mednarodnih) konferencah in vključevanje v dialog s strokovnjaki. ● Skrb za pripravo smernic in priporočil za oblikovalce politik na podlagi rezultatov raziskav. ● Kontinuirana komunikacija in koordinacija aktivnosti z mednarodnimi projektnimi partnerji. ● Razvijanje projektnih idej in prijav skupaj s sodelavci. ● Podpora vodje projektov. ● Izpolnjevanje projektnih obveznostih organizacije: pisanje časovnic, zbiranje podatkov, objav ali računov za projektna poročila. ● Udeležba na mednarodni politični šoli odrasti.

  • Obdobje trajanja zaposlitve: za 1 leto, zaposlitev za določen čas (z možnostjo podaljšanja zaposlitve).
  • Tip zaposlitve: za polovični (60%) delovni čas (24ur/teden): možnost zaposlitve ali delo prek s.p.-ja.
  • Začetek zaposlitve: možen od 1. 3. 2024 dalje, oziroma po dogovoru z izbranim kandidatko ali kandidatom.

Več informacij o delovnem mestu ter o pogojih in načinu prijave najdete tukaj (.pdf). Prijave sprejemajo do 14. 1. 2024.