V majhno, a napredno ekipo Policy Lab, vabijo sodelavko ali sodelavca z vsaj dveletnimi izkušnjami na področju komuniciranja in promocije.

Ključne naloge novega sodelavca oz. sodelavke bodo: ● Razvoj in izvajanje celovite komunikacijske strategije za Policy Lab, s poudarkom na projektu Green Paths. ● Priprava kreativnih in vsebinsko bogatih sporočil za različne ciljne skupine. ● Upravljanje z družbenimi omrežji (LinkedIn, Facebook, Instagram) in redna komunikacija z deležniki na teh omrežjih. ● Ustvarjanje in urejanje vsebin za Policy Lab spletno stran (WordPress) in e-novice. ● Izdelava vizualnih vsebin, vključno z osnovnim grafičnim oblikovanjem. ● Organizacija (mednarodnih) dogodkov in kampanj za promocijo projektov. ● Skrb za medije in vzpostavljanje stikov z novinarji ter priprava medijskih sporočil. ● Kontinuirana komunikacija in koordinacija aktivnosti z mednarodnimi projektnimi partnerji in drugimi relevantnimi deležniki. ● Razvijanje projektnih idej in prijav skupaj s sodelavci. ● Podpora vodje projektov. ● Izpolnjevanje projektnih obveznostih organizacije: pisanje časovnic, zbiranje podatkov, objav ali računov za projektna poročila.

  • Obdobje trajanja zaposlitve: za 1 leto, zaposlitev za določen čas (z možnostjo podaljšanja zaposlitve).
  • Tip zaposlitve: za polovični (60%) delovni čas (24ur/teden): možnost zaposlitve ali delo prek s.p.-ja.
  • Začetek zaposlitve: možen od 1. 3. 2024 dalje, oziroma po dogovoru z izbranim kandidatko ali kandidatom.

Več informacij o delovnem mestu ter o pogojih in načinu prijave najdete tukaj (.pdf). Prijave sprejemajo do 14. 1. 2024.