ISA institut vabi na usposabljanja, ki prispevajo h krepitvi znanja in veščin odraslih in otrok, kako krepiti sposobnost čustvene regulacije in moč prijaznosti, kako zagotoviti psihološko podporo po kriznih dogodkih in kako z otroki izvajati delavnice za preventivo medvrstniškega nasilja.

Usposabljanje "Kako v šoli zagotoviti psihološko podporo po kriznih dogodkih?" 

Usposabljanje načrtujejo 11. in 12. januarja 2024, več informacij skupaj s programom in spletno prijavnico pa je na voljo na njihovi spletni strani.

Dodatno usposabljanje za izvajanje Programa NEON - Varni brez medvrstniškega nasilja

Usposabljanje bo potekalo od 1. do 3. ter 15. februarja 2024 na Vrhniki. Več informacij je na voljo tukaj, prijavnica pa se nahaja tukaj.

Usposabljanje za izvajanje Programa za krepitev moči prijaznosti, ki bo potekalo 17. in 18. maja 2024 na Vrhniki.

Program obsega 24 delavnic (za izvedbo katerih udeleženci dobijo priročnik), na katerih se otroci na njim prilagojen, praktičen in zanimiv način učijo o tem, kako se umiriti (čustvena regulacija, umirjanje misli, kako nam lahko pomaga telo pri umirjanju), kako biti prijazni do sebe, drugih in narave, kako reševati konflikte, o hvaležnosti in čuječnosti. Ta program je odličen temelj tudi za izvedbo NEON delavnic, izvaja pa se v vrtcu in prvih dveh razredih osnovne šole.

Tukaj je na voljo več informacij, prijavnica pa se nahaja tukaj.

 

Za dodatne informacije je na voljo Jerneja Šibilja preko e-pošte (jerneja.sibilja@isainstitut.si) in telefona (040 636 641). Za usposabljanja je predvidena kotizacija.