Društvo CIK/Cirkus La Bulle organizira dve brezplačni mednarodni izobraževanji: Netekmovalne aktivnosti pri delu z mladimi (22.1. -29.1.2024) ter Projekt Let's vote (27.2. -5.3.2024)

  • Netekmovalne aktivnosti pri delu z mladimi, 22.1. -29.1.2024. Na izobraževanju se boste spoznali z osnovami plesnih tehnik, cirkuških veščin, socialnih iger ter dejavnostmi na prostem. Izobraževanje je namenjeno popolnim začetnikom in začetnicam.
  • Projekt Let's vote, 27.2. -5.3.2024. Spoznali boste različne atraktivne metode za spodbujanje aktivnega državljanstva mladih (socialne in družabne igre, forum teater…). Predstavili vam bodo družabno igro »The Choice«, ki so jo ustvarili skupaj s partnerji, ter vas naučili kako jo uporabljati pri svojem delu z mladimi. Govorili bodo o različnih volilnih sistemih po svetu in o pomenu volilne udeležbe med mladimi.

Izobraževanje je namenjeno mladinskim delavcem, starejšim od 18 let, in bo potekalo v angleščini, v Brežicah. Udeleženke/ci bodo nastanjene/i v dvoposteljnih sobah, tako prenočišče kot tudi polni penzion sta krita s strani Erasmus + programa.

Prijave zbirajo do zapolnitve prostih mest na: cirkuslabulle@gmail.com 
Za dodatne informacije so vam na voljo na zgornjem e-mail naslovu.