Zavod Jnana Bhakti Prada Trust išče nove sodelavce, ki bi okrepili projektno ekipo v okviru mednarodnega mladinskega projekta Mladi voditelji združeni za demokracijo. Če imate potrebne izkušnje s področja mladinskega dela in izvajanja mladinskih projektov, se lahko prijavite za naslednja delovna mesta:

Koordinator  za vključevanje mladih

  • Vloga in naloge: Vključen medsektorsko, v nacionalni in skupni delovni skupini, odgovoren za postopek izbire ciljnih skupin, komunikacijo s ciljnimi skupinami, načrtovanje in izvajanje lokalnih dejavnosti, poročanje.
  • Poklicni profil in strokovno znanje: min. 3 leta na področju usklajevanja/izvajanja lokalnih projektov/dejavnosti vključevanja mladih.

Organizator dogodkov

  • Vloga in naloge: načrtuje, razvija in izvaja lokalne dogodke za vključevanje mladih, skupaj z mladimi, ki se usposabljajo, pripravlja povratne informacije obrazce, zbira podatke, poročila o dejavnostih - prisoten v vseh nacionalnih delovnih telesih.
  • Poklicni in strokovni profil: mladinski delavec, z izkušnjami pri vodenju projektov in dogodkov v lokalni skupnosti.

Vlogo s priloženim življenjepisom jim pošljite na e-poštni naslov: info@youngdemo.eu.

Več informacij v zvezi s projektom najdete na FB strani Mladi voditelji združeni za demokracijo in na tej povezavi.

Za vse dodatne informacije glede projekta so dosegljivi na e-poštnem naslovu info@youngdemo.eu ali na telefonski številki 070 358 395.