Slovensko vegansko društvo vabi na LIVE webinar Veganska kuhinja za začetnike, ki bo potekal v četrtek, 23. januarja 2025, ob 18. uri prek Zooma in FB Live.

Pogovarjali se bodo o zanimivih vprašanjih, kot so:

  • Ali se veganska kuhinja močno razlikuje od vsejede kuhinje?
  • Kako se doma na hitro pripravi rastlinsko mleko?
  • S čim lahko naredimo veganske skutine štruklje ali pa gratinirane palačinke?
  • Kako okusno začiniti tofu? Kaj je seitan? Tempeh? Kaj so prednosti sojinih ali grahovih koščkov?
  • Kakšne so različne sestavine, ki jih lahko uporabimo pri peki namesto jajc?
  • Kakšne sestavine vključiti v obrok, da se do sitega najemo?
  • Ali vegani jedo gluten? Kaj pa gobe? Vino? Pa kvas?
  • Kako se pripravi vegansko ‘jajce na oko’?
  • Zakaj ne bi zavrgli tekočine po kuhanju stročnic?

Več informacij in povezavo na dogodek najdete na vegan.si.