V četrtek, 13. junija 2024, bo med 10. in 14. uro potekal dan odprtih vrat Centra Šteker. Dogodek bo potekal v sklopu 30. obletnice Kulturnega centra Pekarna, namenjen pa je uporabnikom, organizacijam, ustanovam in splošni javnosti.

Center Šteker zajema različne programe in projekte na področjih nekemičnih zasvojenosti in duševnega zdravja. Iz prve mariborske svetovalnice INFOŠTEKER, ki so jo odprli leta 2016, je kmalu prerasel v prvi specializirani, za uporabnike brezplačen program v severovzhodni Sloveniji, ki nudi celostno obravnavo na področju nekemičnih zasvojenosti. Danes je Center Šteker največji in najbolj prepoznaven program društva.

Ob 30. obletnici Kulturnega centra Pekarna izpostavljaj programe, dejavnosti in vsebine, ki so nepogrešljiv del njene raznolike ponudbe – in ki dokazujejo, zakaj je Pekarna več kot le prostor. V okviru dneva odprtih vrat lahko tako obiščete njihove prostore, kjer vam bo ekipa Centra Šteker na voljo za vprašanja, čakajo pa vas tudi različna gradiva in aktivnosti.

Dan odprtih vrat Centra Šteker bo potekal v četrtek, 13. junija 2024, med 10. in 14. uro v prostorih Društva IndiJanez (Ob železnici 16, pritličje Hostla Pekarna).

Informacije o dogodku najdete tudi na Facebook strani Centra Šteker.