Mestna zveza upokojencev Ljubljana obvešča, da bo od 30. septembra do 2. oktobra 2024 v ljubljanskem Cankarjevem domu potekal že 23. Festival za tretje življenjsko obdobje, prireditev, ki je posvečen aktivnemu staranju, izboljšanju kakovosti življenja starejših in uresničevanju solidarnosti med generacijami – ravno zato ves program poteka pod geslom Vsi smo ena generacija!

Tudi letos bo ustvarjal prostor za sodelovanje med generacijami, civilno družbo, prostovoljnimi organizacijami, gospodarstvom, akademskimi in političnimi sferami. Tako bo po svojih močeh prispeval k iskanju trajnostnih medgeneracijskih rešitev, obiskovalcem in sodelujočim pa bo nudil prostor za druženje, za izmenjavo idej in informacij ter za spoznavanje različnih storitev in izdelkov, ki izboljšujejo kakovost bivanja starejših ter povezujejo generacije.

V okviru Festivala za tretje življenjsko obdobje se lahko predstavite podjetja, organizacije, društva, javne in zasebne ustanove ter drugi ponudniki in izvajalci storitev, ki ste aktivni na področju starejših.

Vabilo in vse potrebne informacije najdete na f3zo.si.