Društvo za kulturo inkluzije obvešča, da so v okviru projekta Sportism: od osnove do vključevanja!, ki si prizadeva izboljšati vsakdanje življenje otrok in mladih z avtističnimi motnjami (AM) preko športa, na voljo video-vaje, e-priročniki in še mnogo drugega.

- YouTube kanal z video-vajami: V središču projekta so spletni video-priročniki vaj za koordinacijo in ravnotežje. Ti dragoceni viri ponujajo inovativen pristop k izboljšanju kakovosti življenja otrok in mladih z AM. Zbrali so več kot 200 video-vaj, posebej zasnovanih za reševanje specifičnih izzivov, s katerimi se soočajo mladostniki in otroci z avtističnimi motnjami. Na YouTube kanalu Sportism boste našli dve predvajalni listi: "Sportism koordinacija" in "Sportism ravnotežje".

- EAV forumi in e-priročniki: Sportism se ne ustavi pri video-vajah, želijo aktivno vključiti strokovnjake s področja avtizma ter starše in družinske člane otrok in mladih z avtizmom. Zato vas vabijo, da se pridružite forumu Sportism na EAVPointu. Forum je prostor za razprave in izmenjavo idej.

Vabijo vas k obisku njihovih družbenih omrežjih: