abc pisanja projektnih prijav - od ideje do projekta – v živo

Vabljeni na enodnevno delavnico pisanja projektnih prijav. Vodila jo bo Veronika Vodlan, projektna svetovalka na CNVOS, ki je v svojem 15-letnem delu v nevladnem sektorju uspešno spisala in izvedla več kot 100 projektov. Strnjeno vam bo predstavila učinkovite načine oblikovanja projektne ideje, razvoja projekta ter uporabe primernega in prepričljivega 'projektnega jezika'.

Uvodoma bo Veronika predstavila, kje in kako najti ustrezen razpis in kako poiskati projektno idejo, ki bo skladna z zahtevami razpisa. V nadaljevanju bo spregovorila o tem, kako opredeliti namen, cilje in rezultate ter kako opredeliti aktivnosti, s katerimi boste lahko cilje in rezultate dosegli. V zadnjem delu srečanja pa se bo posvetila še opredelitvi kazalnikov, s katerimi preverimo, ali smo s projektom dejansko dosegli to, kar smo želeli. Predavateljica vas bo opremila še z nekaj praktičnimi triki, kako prijavo narediti ocenjevalcem bolj všečno.

Delavnica je namenjena začetnikom na področju razvijanja idej in prijav na razpise in tistim, ki ste se s prijavami že srečevali, pa pri tem niste bili uspešni.

Prijava

Na delavnico se prijavite prek spodnjega obrazca. Prijava na delavnico ne pomeni avtomatsko zagotovljene udeležbe. V prijavi navedite, kakšne so vaše dosedanje izkušnje na predmetnem področju in kako vam bo znanje z delavnice koristilo oz. v praksi pomagalo vaši organizaciji. Pri tem bodite čim bolj konkretni, saj bomo udeležence izbrali na podlagi tega opisa. O izboru vas bomo obvestili najkasneje pet delovnih dni pred delavnico.

 

ROK ZA PRIJAVO SE JE IZTEKEL

 

S prijavo se zavezujete, da boste obiskali celotno delavnico. Na delavnici lahko manjkate le, če imate za odsotnost upravičene razloge. Če nam za neudeležbo ne boste posredovali opravičila, bo vaša organizacija izgubila možnost udeležbe na brezplačnih delavnicah CNVOS v naslednjih 12 mesecih.

Ker je povpraševanje za naše delavnice veliko, je prav, da priložnost za udeležbo dobijo tisti, ki nameravajo aktivno sodelovati. Če niste prepričani, da boste lahko na delavnici aktivno sodelovali, vas prosimo, da mesto prepustite nevladniškim kolegicam in kolegom. Hvala za razumevanje!

 

_____________________

Izvedbo delavnice sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2023 - 2027.

Telefon: 01 542 14 22

e-mail: info@cnvos.si